Ha alkatrész szerint keresnél, robogó tuning alkatrészt, válaszd ezt, motorod alkatrészének kiválasztásához!

Robogó alkatrész szerinti keresés 

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Alkategóriák

Bukósisak

A bukósisak fontos része a motoros ruházatnak, elsősorban a védelem egy esetleges sérülés elkerülése érdekében!
A sisakokat 2-3 évente érdemes lecserélnünk, ha leejtettük akkor azonnal, mivel hajszál repedések jöhetnek létre,
ami gyengíthetik! Emelet fontos, hogy kényelmes, könnyű és jól szellőző legye, higiénikus kivehető és mosható belső!

Az egyes modelleknél a beépített napszemüveg, egy újabb kényelmi funkciót tartalmaz!

Bukósisak teszt eredményről a Blogban olvashat!

Doboz sisaktartó Box

Robogón vagy motorkerékpáron nem egyszerű a csomag szállítás, ha kényelmesen szeretnénk motorozni, szükségünk lesz sisaktartó dobozra.

Ezekben a hátsó csomagtartó boxokban, menet közben csomagot szállíthatunk, megállás után a bukósisakunkat tárolhatjuk! Olyan minőségű dobozokat választottam áruházunkba, amik anyagukon érezhetően tartósak és bírják az igénybevételt!

Elektromos alkatrészek

Kínálatunk a legkülönbözőbb motor illetve robogó gyújtás alkatrészeket tartalmazza, gyári és tuning kivitelben különböző fojtás nélküli, nyitott gyújtás elektronikák, változó előgyújtásos CDI és gyújtástrafó vagy választhat a feszültségszabályzóink közül! Ha a gyújtás alaplapja ment tönkre nálunk megtalálja a megfelelőt!

Gumiköpenyek és tömlők

Ha szeretnénk blokkunk teljesítményét közvetíteni a gumink által az aszfalttal és utána megszeretnénk állni, nem árt jó gumiabronccsal felszerelni motorunkat illetve robogónkat!

Gumiköpeny vásárlása esetén, vegyük figyelembe az úttartást és kanyar stabilitást és ne feledkezzünk meg arról a tényről, hogy csak két kerékkel tartjuk a kapcsolatot az úttal!

Érdemes jó minőségű gumiabroncsot választani, annak ellenére hogy egy picit drágább, élettartalomban és tapadásban visszahozza!

Kenőanyagok

Motorkerékpár és robogó olaj kínálatunkban megtalálható a kétütemű (2T) és négyütemű (4T) motorolajok az ásványitól a fél szintetikuson keresztül a szintetikusig.

Teleszkóp feltöltéséhez és hajtóműhöz (váltó) különböző viszkozitású olaj, fék illetve hűtő folyadék vagy egyéb ápolószerek választékunkban!

Kipufogó és tartozékai

A Sportkipufogók kialakítása kedvez leginkább egy kétütemű motornak, formájából adódóan a gázlengések biztosítják a kipufogógáz könnyű távozását, illetve nem engedi keverékünk nagymértékben történő távozását a hengerből, ezért az üzemanyagot jobban hasznosítja, ami teljesítmény növekedést okoz (tuning)! A sportkipufogók a megfelelő minősítés érdekében, fojtással vannak ellátva, amit mindenki saját felelősségére távolit el! Felszerelése nem igényel szakértelmet, esetleg a variátor görgő cseréje, amit néhány gyártó ad kipufogóhoz!

Meghajtás erőátvitel

Ha már varióváltót kell cserélnünk, miért ne olyanra, amivel robogónk végsebessége megnő 5-10 km/h val! Ehhez kínálnak a tuning gyártó cégek, mint a Polini, Malossi, Naraku, Athena, összehangolt variátort vagy komplett meghajtást. A kis szettek tartalmazzák a variátor testet (fészek), nyomólapot csúszkával és a variátor görgőket illetve a csapot, de a hátsó kuplung kontraszt rúgója is a szett része! Egyes készletek tartalmaznak ékszíjat meg külső szíjtárcsát és hátsó kuplung szíjtárcsát is!

Robogónk teljesítmény növelését elkezdhetjük a meghajtási (erőátviteli) rész fejlesztésével. Meghatározott fordulatszámú robogónk, egy jobban kidolgozott, hatékonyabb varióváltóval, jobban teljesít! Kuplung és harang külön megvásárolható hozzá!

Szerszám

Szerszám robogó és motor javításhoz!

A robogó javításhoz szükség van célszerszámokra, ilyen a lendkerék lehúzó vagy variátor blokkoló szerszám. Teljes motorgenerálnál nem hiányozhat a csapágylehúzó sem!

Vissza a tetejére!