Robogó varióváltó, alap (standard) vagy Sport esetleg verseny (racing), kivitelben vásárolhatunk motorunkba! A tuning variátort gyártó cégek mint az Athena Malossi Naraku és Polini változtatnak a görgőpályákon illetve a variátor görgők méretén, ezzel hatékonyabb és kezelhetőbb váltót kapunk! Ne feledkezzünk meg arról, hogy a hátsó kuplunggal ezt...

Robogó varióváltó, alap (standard) vagy Sport esetleg verseny (racing), kivitelben vásárolhatunk motorunkba! A tuning variátort gyártó cégek mint az Athena Malossi Naraku és Polini változtatnak a görgőpályákon illetve a variátor görgők méretén, ezzel hatékonyabb és kezelhetőbb váltót kapunk! Ne feledkezzünk meg arról, hogy a hátsó kuplunggal ezt össze kell hangolnunk, a megfelelő működés érdekében, amihez egyes szettek tartalmazzák a hátsó kontrasztrúgót!

Ez a teljesítmény növelő alkatrész, legkevésbé befolyásolja üzemanyag fogyasztásunkat, mert csak a motor teljesítményét hatékonyabban viszi a kerékre!

Bővebben

Variátor és varióváltó szett 

2 terméket találtam.
25 746 Ft‎ 27 101 Ft‎ -5%

Malossi variátor szett Minarelli 50 3KJ Multivar / MHR Multivar / MHR Overrange Yamaha Aerox / Jog / Malaguti F12 / Beta Ark tuning varióváltó Kérem válasszon, variátor szettet a listából!

6 628 Ft‎ 6 977 Ft‎ -5%

Naraku variátor szett Minarelli 50 3Kj Performance standard / Sport / Racing / High Speed Racing / V.2 robogó tuning varióváltó Kérem válasszon, variátor szettet a listából! Aprilia 50 / BSV / Italjet / Malaguti / MBK / Buffalo / Garelli / Motowell / Motron / Yamaha / Aerox / Jog / Malaguti F12 / Beta Ark

Mutat 1 - 2 / 2
Vissza a tetejére!