Ha már varióváltót kell cserélnünk, miért ne olyanra, amivel robogónk végsebessége megnő 5-10 km/h val! Ehhez kínálnak a tuning gyártó cégek, mint a Polini, Malossi, Naraku, Athena, összehangolt variátort vagy komplett meghajtást. A kis szettek tartalmazzák a variátor testet (fészek), nyomólapot csúszkával és a variátor görgőket illetve a csapot...

Ha már varióváltót kell cserélnünk, miért ne olyanra, amivel robogónk végsebessége megnő 5-10 km/h val! Ehhez kínálnak a tuning gyártó cégek, mint a Polini, Malossi, Naraku, Athena, összehangolt variátort vagy komplett meghajtást. A kis szettek tartalmazzák a variátor testet (fészek), nyomólapot csúszkával és a variátor görgőket illetve a csapot, de a hátsó kuplung kontraszt rúgója is a szett része! Egyes készletek tartalmaznak ékszíjat meg külső szíjtárcsát és hátsó kuplung szíjtárcsát is!

Robogónk teljesítmény növelését elkezdhetjük a meghajtási (erőátviteli) rész fejlesztésével. Meghatározott fordulatszámú robogónk, egy jobban kidolgozott, hatékonyabb varióváltóval, jobban teljesít! Kuplung és harang külön megvásárolható hozzá!

Bővebben

Meghajtás erőátvitel 

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Alkategóriák

Variátor és varióváltó...

Robogó varióváltó, alap (standard) vagy Sport esetleg verseny (racing), kivitelben vásárolhatunk motorunkba! A tuning variátort gyártó cégek mint az Athena Malossi Naraku és Polini változtatnak a görgőpályákon illetve a variátor görgők méretén, ezzel hatékonyabb és kezelhetőbb váltót kapunk! Ne feledkezzünk meg arról, hogy a hátsó kuplunggal ezt össze kell hangolnunk, a megfelelő működés érdekében, amihez egyes szettek tartalmazzák a hátsó kontrasztrúgót!

Ez a teljesítmény növelő alkatrész, legkevésbé befolyásolja üzemanyag fogyasztásunkat, mert csak a motor teljesítményét hatékonyabban viszi a kerékre!

Vissza a tetejére!